AirPett Aikataulunäyttö on joustava ratkaisu lähipysäkkien julkisen liikenteen aikataulujen näyttämiseen esimerkiksi koulun tai yrityksesi aulassa.

Kestävä kehitys on kasvava teema yhteiskunnassamme. Julkisen liikenteen edistäminen, sen käytön helpottaminen ja kynnyksen laskeminen on helppo ja tehokas tapa ohjata ihmisiä liikkumaan ympäristöystävällisemmin ja kestävämmin.

Suomessa tuhannet ja kymmenet tuhannet koululaiset, opiskelijat ja työntekijät kulkevat päivittäin koulun tai työpaikan ja kodin välistä matkaa. Vaikka useimmilla on nykyään älypuhelimet ja reittiopas niissä, on silti rasittavaa joutua kaivamaan se esille joka päivä kotiin lähtiessä vain etsiäkseen lähipysäkin aikataulun. Usein on myös tilanne, jossa puhelimen kaivaminen esille olisi hankalaa esimerkiksi kauppakassien kantamisen tai pienistä lapsista huolehtimisen takia.

AirPett Tmi tuottaa tätä tarkoitusta varten edullista ja luotettavaa aikataulunäyttöjärjestelmää. Tuotteeseemme kuuluu aikataulunäyttö ja tarvittavat muut laitteet asiakkaan tiloihin yhdessä sovittuun hyvään paikkaan asennettuna sekä tauluilla näytettävä data ja sen muokkaaminen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.